Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix προσθέτει τρεις ταινίες από τον σκηνοθέτη του Squid Game (trailer)

Ύστερα από την τεράστια επιτυχία του Squid Game το Netflix προσθέτει τρεις ταινίες του σκηνοθέτη του, Hwang Dong-hyuk. Ο λόγος για τα Silenced, The Fortress και Miss Granny, των οποίων τα trailers μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Το Silenced βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και αφορά στην ιστορία ενός δασκάλου που ξεκινά να εργάζεται σε ένα σχολείο για ανθρώπους που έχουν χάσει την ακοή τους. Όταν ανακαλύπτει μέλη της σχολής να κακοποιούν μαθητές επιχειρεί να αποκαλύψει το θέμα δημόσια και τότε αντιλαμβάνεται πως η κοινότητα της περιοχής είναι πρόθυμη να αποκρύψει οτιδήποτε έχει να κάνει με το συγκεκριμένο γεγονός.




Το Miss Granny διηγείται την ιστορία μις γυναίκας 74 ετών που καταφέρνει με μυστήριο τρόπο να γλιτώσει από τα ίδια της τα γηρατειά. Ύστερα από μια σύντομη περιπλάνησή της σε ένα περίεργο στούντιο φωτογράφισης, βγαίνει από αυτό ως μια εικοσάχρονη γυναίκα.



Το The Fortress είναι η πιο πρόσφατη παραγωγή από τις τρεις και έκανε ντεμπούτο το 2017. Η ταινία μας μεταφέρει στην Κορέα του 17ου αιώνα, κατά τη διάρκεια της εισβολής της δυναστείας των Qing στο Joseon, όταν ο Βασιλιάς Injo και το συμβούλιό του αναγκάζονται να υποχωρήσουν μέσα σε ένα οχυρό γνωστό ως Namhansanseong.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*